Despre noi

truEvents.ro - Oferta vasta de mobilier profesional dedicat spatiilor de evenimente si catering

truEvents.ro este magazinul online al companiei EVO LOGISTICS SRL.

Pentru orice informatii, va rugam sa ne contactati printr-una din metodele de mai jos:

SC EVO LOGISTICS SRL
Sediu: Sos. Chitilei, nr. 178, Sect 1, Bucuresti, RO

Program lucru:
Luni - Vineri: 10 - 18
Sambata - Duminica: Inchis

Email: evohoreca@gmail.com

Contactati-ne telefonic:

Romtelecom: 021 - 667.03.96
Vodafone: 0728.99.33.88
Orange: 0752.32.39.02
Fax: 021 - 667.03.96

Misiunea EVO


Inca de la inceput ne-am propus sa oferim solutii integrate viitorilor nostri prieteni. Pentru ca pana la sfarsitul unui contract fiecare client ne devine prieten. Astfel, venind in intimpinarea tuturor nevoilor, importam sau producem mobilier profesional pentru hotel, cafenea, restaurant, club, discoteca, terasa, fast-food, foud-court, pizzerie, cofetarie, gelaterie, cantina si altele.

Avem stranse relatii cu mari branduri din Europa, printre care enumeram: Pedrali (Italia), Slide (Italia), Cizeta (Italia), Gaber (Italia), MyYour (Italia), Werzalit (Germania), Flexfurn (Belgia), Nowy Styl (Polonia), Topalit (Austria), UPM Profi Deck (Austria), Agatex (Canada), Eurotex (Germania) iar lista continua sa creasca.

Pentru compania noastra, calitatea este un semn distinctiv. Toate produsele noastre sunt inregistrate si exclusive, asadar clientilor nostri nu le ramane decat sa aleaga.


Certificari

Incepand din luna mai 2013, EVO Horeca este certificata ISO 9001 de catre SRAC si IQNET pentru managementul calitatii.Incepand din luna august 2013, marcile detinute de compania noastra, EVO Horeca, Studio32, truEvents au fost inregistrate la OSIM.


FILOSOFIA EVO


Din 2008 ne dezvoltam pe baza reputatiei create de clientii nostri. Suntem preferati pentru profesionalism, onestitate si flexibilitate. Si pentru ca nici unul dintre aceste trei cuvinte nu e o vorba aruncata la intamplare, fiecare merita o explicatie.

 “Profesionalism”

inseamna ca ne pricepem foarte bine la tot ceea ce facem. Avem o echipa bine sudata, care lucreaza impreuna de multi ani si care poate raspunde solicitarilor oricarui client. Personalul nostru cunoaste toate detaliile marfurilor vandute si poate oferi informatii detaliate si consiliere in privinta utilizarii unui produs. Echipele noastre formate din arhitecti, designeri si specialisti vanzari propun mai multe variante tehnice pentru o lucrare si, impreuna cu clientul, decid asupra celei mai fezabile dintre ele.

 “Onestitatea”

se reflecta cel mai bine in relatile cu clientii si cu angajatii. In ceea ce-i priveste pe primii, le oferim preturi corecte si nu orice fel de marfa. Doar cea in care avem incredere si pentru care putem garanta, pentru ca ne punem numele gaj pentru fiecare produs pe care il vindem. Cat despre salariati, ii tratam cu respectul si atentia cuvenite fiecarui om in parte. Si ne straduim in mod constant sa imbunatatim conditiile de munca, oferindu-le salarii peste media industriei, bonusuri, recompense si echipamente adecvate de lucru.

 “Flexibilitatea”

e dovedita si atunci cand vindem, si atunci cand ii rasplatim pe cei mai fideli clienti. Daca un produs nu e disponibil in stoc in momentul in care clientul il cere, il aducem din alt depozit sau de la alt furnizor din reteaua EVO. Si il livram acolo unde este nevoie de el. Pentru clientii nostri fideli am introdus un sistem de recompense proportionale cu valoarea achizitiilor. Le punem la dispozitie o lista de produse (obiecte decorative, corpuri de iluminat, mic mobilier) din care pot sa-si aleaga cadourile. Iar daca preferintele lor nu se regasesc pe lista facem tot ce e posibil sa le indeplinim dorintele.

Pe aceste trei cuvinte am cladit un renume in Bucuresti si in tara. Aceste trei cuvinte ne vor duce si mai departe.


Showroom-ul EVO HORECA (Sos. Chitilei, nr. 178, Sector 1, Bucuresti)